Freza - Pila Electrica Unghii

Pila Electrica Unghii o alegere excelentă

Pila Electrica Unghii este o alegere excelentă pentru a vă menține unghiile să arate cât mai bine. Avem inclusiv modele ce funcționează cu baterii, așa că o puteți folosi oriunde, iar capetele de pilire de înaltă calitate vă ajută să vă păstrați unghiile modelate și lustruite.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține acasă unghii de calitate ca la salon, nu căutați mai departe decât pila electrică de unghii profesionala. Acest instrument la îndemână vă va ajuta să obțineți unghii perfect lustruite în câteva minute. Indiferent dacă unghiile tale sunt scurte sau lungi, pila electrică le va face să arate cel mai bine.

Pile electrice pentru unghii sunt noul mod de a-ți face unghiile. Sunt rapide, ușoare și convenabile. Nu trebuie să mergi la salon, o poți face singura în câteva minute.

Cauți modalități rapide și ușoare de a vă pili unghiile false, nu căutați mai departe decât Pila electrica pentru unghii false false manichiura si pedichiura si ai rezolvat acasă ce poți rezolva la orice salon de coafor si frizerie.

Cum sa obțineți o manichiura si pedichiura perfecta acasa?

Obțineți manichiura pedichiura perfectă acasă cu un kit all-in-one. Setul include un tampon de unghii, tuns, foarfece, împingător de cuticulă, pila și pensetă înclinată. De asemenea, vine cu un separator de degete, perie și piatră ponce.

Găsești la noi inclusiv set freze, capat freza, freza carbid, lampa manichiura 35w, mandrina cu click, gel color,  gel uv,  lampa led, multe altele produse de ingrijire personala.

Afișez 1 - 80 din 109 rezultate

sephora.ro